lauantai 13. syyskuuta 2014

Alkukäyntejä

Hörr!
Kht Ravisukka on päättänyt aloittaa blogin pitämisenkin :) Elikkä kerron ensiksi tallin historiaa. Ensimmäinen keppihevonen, Capu, syntyi 2011/2012. Vähän sen jäkeen, innostuin tekemään toisenkin keppihevosen, tällä kertaa kutomalla. Isosiskoni halusi myös tehdä keppihevosen ja siitä se kaikki alkoi.

Tallin ensimmäinen hevonen, MännynKävyn Captain Toffee "Capu" 

Halusimme tehdä keppihevostallin ja tallin nimeksi pitkän pohdinnan jälkeen, tuli Kepparitalli MännynKäpy. Vähitellen hevosia alkoi tulla lisää. MännynKäpy alkoi kasvaa. Siskoni halusi olla jotekin mukana "toiminnassa", mutta silti talli oli pääasiassa minun.

Paljon silti muuttui, kesällä. Minua ja äitiäni pyydettiin keppihevoskisoihin tekemään keppareita. Me suostuimme. Halusin vaihtaa tallin nimen, joksikin muuhun, kuin Kepparitalli MännynKävyksi. Nimeksi päätin Kht Ravisukka. Kepparitapahtuma meni, myimme monta hevosta siellä, lähes puolet melkein kolmestakymmenestä hevosesta. Halusin ja olin sitä ennen jo kauan halunnut tehdä blogin. Ensin sain tehdä sen instagramiin, tallin sivut ovat vieläkin siellä, nimimerkillä @kht_ravisukka


Tallin löydät myös instagramista nimimerkillä @kht_ravisukka


 Sitten sain tehdä blogin, ja täällä sitä nyt ollaan. :) Tämä on siis tallin ensimmäisen postaus. Nykyäänkin talliltamme löytyy jälkiä Kepparitalli Männynkävystä, kuten ensimmäinen hevonen Capu, toinenkin sukkaponi, sekä tietenkin siskoni tekemä keppihevonen. Ne eivät ehkä ole kauneimmasta päästä, mutta niillä on todella paljon tunnearvoa. Lähes aina, kun näen Capun, mieleeni tulee MännynKävyn ihanat ajat, ihanat muistot... Mutta nyt talli on muuttunut, minä olen yksin ylläpitäjä, hevosia kasvatan eri kasvattajanimellä ym. Rakastan kovasti hevosiani nykyäänkin, sekä tallia, toivottavasti tekin pidätte tallistani ja liitytte blogin lukijakseni<3 :)

Kht Ravisukka, kaiken muutos <3


Syksyisin alkukäynnein, Kht Ravisukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti