keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Kht Taikahevosen ja Kht Gouldhorsesin kisat 31.1

Olin siis Kht Taikahevosen ja Kht Gouldhorsesin kisoissa Avalonshorsesin, Kht Caballon ja Kht Merililjan kanssa♥ Oli kivaa, tuli yksi palkintokin, mutta siitä lisää myöhemmin :D

Ensiksi mentiin Merililjan kanssa Caballolle ja odotettiin Elsan äidin kyytiä Espooseen. Siinä menikin sitten vähän kauemmin, kun Elsan joku hepoista oli jäänyt pois. Sitten päästin vihdoin ulkoa autoon, Caballo eteen istumaan ja me Merililjan kanssa taakse. Matka meni ihan hyvin, vaikka olikin huono keli. Paitsi sitten, Merililja... Se päätti oksentaa kun oltiin melkein perillä, nimittän se kärsii matkapahoinvoinnista :D Siitä sitten mentiin kisapaikalle.
Tuon kuvan nyysin Merililjalta, kun oltiin perillä :D Ensin vaan seistiin ja ihmeteltiin mitä pitäisi tehdä, maksettiin kisamaksu ja vain seistiin. Sitten alkoikin jo tyyliluokka, me ei oltu keritty verrytellä, eikä tiedetty rataa. Noh, katsottiin sitten muilta se rata. Ihan hyvin meni kaikilla vaikka meiän porukasta ei kukaan sijoittinut :)
Sitten tuli 40-50cm rata, jälki-ilmoittauduin siihen ja se kannatti, koska tulin Peetan kanssa kolmanneksi♥
Tän kuvan nyysin sitten Caballolta, koska en kerennyt itse ottaa kuvia xD Peetan "ruusuke" on muuteen aika hienosti tuossa turvalla :D

Olikin 60-70cm luokan vuoro ja menin siihenkin Peetan kanssa. Rata meni vähän huonosti, koska tuli kaksi pudotusta, mutta se johtu siitä että jalat oli tosikipeet..

Sitten oli vielä tammanäyttely johon Caballo meni Opallin (xD) kanssa, mutta ei valitettavasti sijoittunut. Sitten oli orinäyttely Peetan kanssa ja mun nilkat oli ihan tulessa ●O● (Merililjan tekemä hieno hymiö :'D). Siinä ei sijoituttu, mutta ei haittaa :)

Ja Frosti ihanuus lähti takaisin Avalonshorsesille...♥

Kiitos kuitenkin kivoista kisoista! :3

1 kommentti: