perjantai 5. kesäkuuta 2015

Tilaus-tohinoita

Blogi on aika lailla elänyt hiljaiseloa, mutta nyt se saa taas vähän säpinää :D Yritän päivitellä blogia useammin, kun mulla on nyt tullut vähän enemmän taas intoa keppihevosiin :) Ja nythän on... Tadaa, kesäloma! Jiihaa, kesä on ihanaa ja parasta aikaa! Vaikkei vielä olekkaan shortsikelejä, niin mitä se haittaa, ei muuta kun menoksi, kyllä ne sieltä kohta tulee :D

Ihan ekaksi kerron kahdesta tilauksesta. Eli multa on tilattu martingaali, joka on lähössä postiin, kun tilaajan rahat näkyy tilillä :) Siitä tuli musta, jossa on pinkkejä timantteja ja hopeinen tähti. Hinnaksi sille tuli 5 euroa postikuluineen :) Kiitos martingaalin tilannelle ja hyviä kesiä sinne! :) Nyt on muillakin tilaisuus tilata multa jotain jos kiinnostaa :D

Tilausmartingaali
Sitten mun kaveri, Kht Pilvenpiirtäjä tilas multa shettiskepparin :) Siitä tuli harmaa, mustilla tummennoksilla ja mustalla harjalla. Siitä tuli ihan ok poni, ei nyt mikään hienoin, mutta tilaaja tykkäs tosi kovasti! :) Se oli nopea, helppo ja kiva tehdä. Tämän ponin tekeminen nosti mun intoa taas keppareihin :) Ponin nimeksi tuli Diablo ja laitan sen loputkin tiedot vähän myöhemmin :) Kiitos myös tästä tilauksesta oikein paljon!

Shettistilari
Olin eilen ja toissapäivänä Kht Pilvenpiirtäjän luona, jonne tuo shettistilari menikin. Matkaan se lähti Somen kanssa. Ensin täytettiin yhdessä poni ja sitten laitoimme kepin. Pilvenpiirtäjä otti hevosensa Bobbyn kesäriimun ja teki siitä väliaikasuitset Diablolle. Sitten lähdimme ulos Diablon ja Somen kanssa.

Teen paremman postauksen joku päivä Kht Pilvenpiirtäjän kanssa vietetysitä päivistä, sillä nyt en saa ladattua kuvia tänne huonon netin takia... Mutta nyt vielä loppuun Pilvenpiirtäjän tekemät tiedot Diablolle :)

RS Dorian gray

Kutsumanimi: Diablo
Rotu: Shetlanninponi
Sukupuoli: Ori (ruunaus parin viikon päästä)
Säkä: 105cm
Ikä: Nuori
Painotus: Yleisratsu
Isä: ?
Emä: ?
Luonne: Aluksi ratsastaessa rimpuileva ja hankala saada kontaktia heppaan. Kuitenkin keskellä tuntia alkaa yhtäkkiä ratsastaminen sujua kuin leikki. Koulutus kesken, mutta osaa kaikki askellajit ja perusasiat. Kiltti hoitaa, aika temperamenttinen ja itepäinen, mutta samalla kuitenkin kiltti ja hyväkäytöksinen poni.

Hyvää kesälomaa kaikille ja kiitos vielä tilauksista<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti