tiistai 30. kesäkuuta 2015

Mökkeilyä

Olin viime viikolla mökillä ja mukaani tuli Safi. Safin olikin tarkoitus jäädä mökille asustelemaan. Olimme mökillä vain kolme päivää, ensimmäisenä päivänä en tehnyt Safin kanssa mitään, koska satoi.

Safi mökillä :)

 Toisena päivänä muokkasin vanhaa estettäni, naulasin 10 sentin välein nauloja ja poistin vanhat huonosti kiinni olevat naulat. Hyppäsin Safin kanssa ensin matalia esteitä ja harjoittelin tyylillä menoa. Tein laukanvaihdon aina esteen päällä ja sitten hyppäsin myös nilkat ojennettuina. Seuraavaski hyppelin korkeampaa estettä ja hyppäsinkin Safin kanssa n. 90-95cm. Sitten menimme tuuppailemaan koulua ja siitä otin videota. Mutta mun tuurilla, videossa näkyi aina vaan mun nilkat, siitä ylöspäin ei näkynyt.. Otin vielä toisen videon, mutta siinä taas oli nurmikko tiellä, ja jalkoja ei näkynyt melkeen ollenkaan. Siispä tyydyin ottamaan pari kuvaa selästä katsottuna. Tekemiämme koululiikkeitä oli ainakin käynti, ravi, laukka, lisätty ravi, laukanvaihto ja (joka kerralla epäonnistunut) capriole :D Koska Safi on issikka, tölttäsin myös sillä. Sen kummoisempaa en oikeastaan tehnyt. Ratsastin myös vähän puuhevosellani, Pojulla.Korjattu este, hypimme suurin piirtein tuota korkeutta (kuvassa näyttää vähän pieneltä)
Puuhevonen Poju

Kolmantena päivänä hyppäsin pari kertaa estettä ja sitten otin pari kuvaa tänne blogiin mun upealla puhelimen kameralla (nimittäin nyt käytössä vanha puhelin, kun uusi huollossa). Sitten oikeastaan lähdettiin mökiltämme, ilman Safia, se kun jäi asumaan mökille. Menimme käymään Tuurissa, suurin osa varmasti tunteekin tämän kaupan! :) Siellä näin Avalonshorsesin Elsan, mutta en kerennyt jäädä juttelemaan, koska seisoimme keskellä suojatietä autojen vieressä. Molemmat olimme kuitenkin ihan ihmeissään, kun näimme toisemme! Ei sitä joka päivä nää kaveria kaukana meistä sijaitsevassa suuressa kyläkaupassa :D

Reissu oli kuitenkin todella kiva, vaikka kestikin vain kolme päivää :) Terkkuja Elsalle!

Sitten vielä yksi asia jota ihmettelen. En oikein aina ymmärrä joitakin aikuisia.. Kun tullaan kommentoimaan lapsen pitämän kepparitallin kuviin, että huonoja keppareita. Luulisi, että alkaa pikku hiljaa olla järkeä päässä aikuisiässä, että ei tulla kommentoimaan toisten kuviin tuollaista. Jos kerta ovat niin huonoja, niin ainakin voisi perustella miksi.. Joku voi pahoittaa mielensä kunnolla tuollaisesta. Noh, ihmiset osaa olla ilkeitä, mutta kaikesta ei tarvitse välittää, mä en ainakaan ota itseeni tuollaisista typeristä kommenteista. Minkäs se aikuinen itselleen voi, jos älliä ei päästä löydy sen vertaa, että ei tule lastan kuviin sanomaan ilkeyksiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti