keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Kiskopäivä

Lauantaina oli kiskopäivä, jonne olin lupautunut äitini kanssa mennä myymään keppihevosia. Monta kertaa oli into loppunut kesken, mutta saatiin kuitenkin kaikki kepparit valmiiksi. Edellisenä iltana, olin vielä puoli yhden aikaan hereillä tekemässä joillekin hevosille tietoja. Myös kisojen järjestäjä oli soitellut äidilleni keppareista ja kysyi, jos haluaisin osallistua myös kisaan, vaikka ensiksi, ajattelin että en menisi. Kuitenkin ajattelin, että menen ja meninkin. Aamulla heräsin ja veimme keppihevoset autoon. Niitä oli hieman hankala sinne viedä, kun mukana oli 22 kepparia :D Saimme ne kuitenkin autoon ja pääsimme lähtemään matkaan.

Muumi tuli mukaan

Aamulla tein Muumille punotun "letin"

Ja otsaharjaan kalanruodon


Välillä vähän luimisteltiinkin
Pääsimme paikanpäälle ja järjestimme kepparit. Ensiksi kukaan ei oikein ollut kiinnostunut hepoista, mutta sitten yhtäkkiä ihmiset tajusivat, että ne ovat myynnissä. Meiltä ostettiin myös arvontaan hevonen. Hevosia siis oli 22 ja kaikki meni, mahtavaa! Jopa keppariteline, kaikki varusteet ja kynähepat saatiin myytyä. Unohdin ottaa kuvia myyntihevosistamme, eikä kisoistakaan ole kuvia. Välillä ukkosti, paistoi aurinko ja satoi. Kuitenkin ihan hyvä keli, koska sade alkoi vasta kisojen lopussa. Ensiksi oli alle 7 vuotiaiden luokka (esteiden korkeus oli 20cm) ja viimeinen luokka oli yli 12 vuotiaat (korkeus 60cm). Itse menin siihen luokkaan Muumin kanssa. Luokkaan osallistui kaikennäköistä porukkaa, ihan vain huvin vuoksi. Lasten isiä ja äitejä, vaareja ja melkein täysi-ikäisiä lapsia. Jopa veljeni osallistui :D Tiputin ensimmäisen esteen puomin, mutta muu rata meni hyvin. Olin myös suht nopea, mutta en läheskään yhtä nopea, kuin aikuiset miehet. Tulin Muumin kanssa viidenneksi ja saimme ruusukkeen ja tavaroita. Sitten oli vielä kauneuskilpailu, jossa minun tekemä (ei siis minun oma) hevonen voitti :) Myös paljon näkyi viime vuonna myynnissä olleita hevosia ja tämän vuoden heppoja. Oli kiva päivä, kiitos järkkääjille :)

Sitten lähdimme kotiin, kun vettä tuli taivaalta lähes kaatamalla. Olin iloinen, kun kaikki hevoset oli saatu myytyä! :)

Muumi <3
Vielä kuva Muumin kanssa :)

Eli kiitos vielä koko kiskopäivän porukalle ja onnea myyntihevosten uusiin koteihin! <3

2 kommenttia:

  1. teetkö varusteita mitta tilaus työnä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kyllä teen :) Esim. nuo Muumin suitset (ylhäällä) ovat tekemäni. Ota vaikka yhteyttä sähköpostiini kht.ravisukka@gmail.com niin mietitään yhdessä mitä tehdään :)

      Poista