keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Uusi ulkoasu

Jotkut ovat varmaan huomanneetkin, että blogin ulkoasu on muuttunut. Olin kyllästynyt siihen vanhaan ja nyt onkin aika erillaisen näköinen :) Tein useamman tunnin muutoksia ja banneria yritin vielä vääntää ja se on nyt mitä on. Mä en osaa mitään erikoista tehdä, tiiättekö ketään, joka osais? Tässä jotain epätoivosia banneri kokeiluja, gimpillä tehtyjä en saanu tänne ladattua.
Eka kokeilin tehä sellasia, jossa ois kuvia. Mutta ei ne oikeen onnistunut. Sitten kokeilin tekstejä. Eikä nekään nyt mitenkään erityisen upeita oo :D Mun täytyis varmaan harjotella bannerien tekemistä. Ehkä joku noista ois ollu hienompi, kun nykynen, mutta ei se nyt haittaa.
Sitten taustaan vaan otin kuvia ja katoin niistä kivoimman. Niihin ei siis mitään oo erikseen tehty.
Fonttia valikoin aika kauan, mutta valitsin sitten perusfontin, joka näyttää kuitenkin kivalta ja jota on helppo lukea. Otsikoihin ja muihin valitsin väriä, mutta muun tekstin pistin mustaksi.
Ei se kovin iso homma sitten loppujen lopuksi ollut, valikoimiseen vaan meni aikaa. Ja kyllä tuo nykynen ulkoasu on ihan kiva, mä ainakin tykkään väreistä.

Ja kukaanhan ei kysellyt multa mitään siinä kysymyspostauksessa, mutta jos nyt jollekkin tulee jotain kysymistä, niin reippaasti vaan kysyy :)

Tänään vielä Muumilta irtos silmä ja se katos.. Täytyis tehä sille uus. Jos ei muuta tekemistä keppareiden kanssa tuu, niin se on sitten varmaan seuraavan postauksen aihe, näin teet keppihevoselle silmät... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti