keskiviikko 12. elokuuta 2015

Vanuaivot: 0 kappaletta

Siispä otsikko kertookin, että mullahan ei enää yhtään vanuaivoa ole. Ja vanuaivolla tarkoitankin keppihevosta :) Mun "kummitädin" tyttö ihastui Wattiin heti ensi silmäyksellä. Sen jälkeen pitikin päästä näkemään myös Muumi. Niille sitten laitettiin kaikki tavarat mitä multa löytyi päälle ja sitten vähän ratsasteltiin. Toinen "kummitätini" tytöistä sitten ihastuikin Muumiin. Muumiltahan puuttui toinen silmä, mutta mä löysinkin sen ja liimasin takaisin paikoilleen. Oisin ommellut, mutta sen silmät on aina ollut liimattu, niin en viitsinyt. Kuitenkin tytöt ihastuivat keppareihin niin paljon, että halusivat ostaa ne, kun olivat saaneet rahaakin. Myös pussillinen varusteita lähti mukaan, jätin itselleni vain Mysteryn tekemän loimen, koska se on niin hienoa kangasta :3 Seuraavana päivänä "kumitätini" vielä lähetti viestiä, kuinka molemat tytöt on koko ajan esitelleet Muumia ja Wattia ja kertonut kuinka hienoja ne ovat ja sitten vielä ne kuulemma jumaloivat minua ja tekemiäni keppareita.. :D

Löysin tuollaisen kuvan joltain syksyltä?, kun minulla oli vielä Rinsessa ja harrastin naapurini kanssa keppihevosia. Kävimme silloin lähes päivittäin ratsastelemassa.. :)

Tänään sitten alkoi koulu ja mun harrastukset keskittyy enää oikeisiin hevosiin, mutta koitan silti tänne blogiin vielä keksiä jotain, jos joku vaikka tilaisi jotain :) Tai sitten vaikka tekisin myyntiin kepparin, jos vaikka jaksaisi joku päivä.. :p Oisko kellään kiinnostusta myyntiheposeen? ;) Tai sitten voisin myös tehdä kuvapostauksen "vanhoilta ajoilta", kun vielä keppistelin usein. Mikä teitä kiinnostaisi?

Ja hyvää alkanutta kouluvuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti