keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Tilaushevonen

Tosiaan, tein tässä vähän aikaa sitten tilaushevosen. Sain kuvan tietyn näköisestä hevosesta ja toiveena oli, että heppa näyttäisi siltä (toki vähän muokattuna) ja rodun piti olla arabi. Tilarista tuli ihan symppis, valitettavasti mulla ei ole siitä hyviä kuvia, vain pari kämäistä puhelimella otettua :/
Laittelen alas kuvia hevosen tekovaiheista.
 
Ompelin ensin yhden hevosen, jolta puuttui enää korvat, harja ja "naama", mutta en tykännyt yhtään lopputuloksesta. Olin tehnyt uuden kaavan, joten se oli testikappale (epäonnistunut sellainen). Siispä kaivoin vanhan kaavan esiin ja aloitin uuden hevosen ompelun. Ja yllä kuvassa onkin palojen leikkuuta.


 Ja sitten vain ompelua, ja ompelua... :)  Ja hepan rakenne on valmis! (Tähän kohtaan jäi ensimmäinen hevonen)


 Seuravaaksi teinkin korvat. Ne oli ehdottomasti vaikein osa tilaria! En tiedä miksi, mutta jouduin ne monta kertaa purkamaan ja teinkin korvia loppujen lopuksi kaksi tuntia :D


 Vielä piti ommella silmät, sieraimet ja merkki ja tehdä harja.

Tilari on valmis!
(Kuten huomaatte, kuvat on todella "laadukkaita" puhelinkuvia ja heppa on täyetty todella "taidokkaasti" väliaikaisesti)
 

 Tein tilarille mukaan vielä loimen ja siitä tuli mielestäni ihan hauska seeprakuvioineen :)

Siinä näitte sitten tilaushevosen tekoa, katsotaan jos saisin vielä räpsästyä pari hyvääkin kuvaa hepasta joku päivä.Huom. Alla oleva martingaali on tällä hetkellä myynnissä (koska tilaaja ei maksanut sitä yli puoleen vuoteen, vaikka lupasi), joten jos jotakin kiinnostaa, niin laitakaa ihmeessä sähköpostia mulle, hinta on 5€ + postikulut :)

Syksyin terkuin Kht Ravisukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti